LinkedIn

B2C leveringen in de gehele BeneluxWebshop logistiek

Voor standaard pakketten kunt u als webshop eigenaar terecht bij tal van logistieke dienstverleners. Maar wat als uw zending vanwege de afmetingen, de aard van de goederen of andere wensen en eisen niet geschikt is voor een pakketdienst?

Wesseling heeft voor zowel zakelijke als particuliere ontvangers ruime ervaring met webshop logistiek en fulfilment. Onze specialiteit ligt bij producten waarvan de omvang niet met een standaard pakketdienst mee kunnen. 

Als eigenaar van een webshop wilt u graag bezig zijn met uw kernactiviteiten. Door uw webshop logistiek uit handen te geven aan Wesseling kunt u zich focussen op de verkoop via uw site en het onderhouden van uw webshop en dan zorgen wij dat uw klant naar volle tevredenheid zijn artikelen ontvangt. 

Via onze slimme IT-oplossingen kunnen wij uw klant vroegtijdig voor aflevering een mail-alert sturen met daarin de verwachte aankomsttijd van de levering.

Wilt u meer te weten komen over wat Wesseling op het gebied van webshop logistiek voor u kan betekenen en hoe zich dat vertaalt in toegevoegde waarde?

Contacteer ons via: sales@wesseling.nl of T. +31 (0)252 240000
 

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31(0)252 24 00 00

Wij staan klaar
om u te helpen