LinkedIn

Groen en snel via DHB-Logistiek door de gehele Benelux!Partners realiseren een hoger rendement in Beneluxdistributie.

Wesseling Logistics is partner van DHB - Distributie Holland België. DHB bundelt de kwaliteiten van zes familiebedrijven tot de logistieke kracht van een internationale onderneming. 

Wesseling en DHB verdelen uw goederen over de hele Benelux - met minder kilometers, minder CO2 en vooral: meer rendement.

MINDER TRANSPORT

Wesseling Logistics wisselt via DHB uw goederen ‘s nachts uit tussen verschillende locaties in België, Nederland en Luxemburg. Die uitwisseling gebeurt snel en accuraat, via eigen cross-dock operaties en met eigen wagens, zonder centrale overslag.

Omdat onze logistieke locaties verspreid liggen over de hele Benelux, zijn uw goederen de volgende ochtend al dicht in de buurt van hun eindbestemming. Minder dan 24 uur na het vertrek. En met een zo klein mogelijk aantal kilometers.

MEER LOGISTIEKE LOCATIES

Dankzij DHB beschikken de klanten van Wesseling Logistics over 350.000 m2 warehousing, te kiezen tussen 14 locaties in de Benelux.

Vanzelfsprekend halen wij graag uw goederen op in uw eigen faciliteiten. Maar als die ver van de eindbestemming liggen, loont het de moeite opslag bij DHB te overwegen.

Met DHB bevinden uw goederen zich immers altijd in de nabijheid van uw klanten. U bespaart op kilometers en wint aan snelheid.

MEER RENDEMENT

Distributie en warehousing van DHB zorgen voor meer logistieke kracht met minder vrachtwagens en dus voor meer rendement.

Dat is goed voor het milieu. Want minder transport betekent minder CO2. En het is ook goed voor u. Want als Wesseling Logistics en DHB minder kilometers combineren met meer logistiek, dan merkt u dat in de eerste plaats aan − onze scherpe prijzen! 
 Wilt u weten hoeveel kilometers DHB kan besparen voor uw bedrijf? www.dhb-logistiek.com / info@dhb-logistiek.com- T. +31(0)162 428878

Voor meer informatie kunt u ook terecht bij onze commerciële afdeling via sales@wesseling.nl

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31(0)252 24 00 00

Wij staan klaar
om u te helpen